HE FIFA lineup

Velkommen til vores FIFA-spillere!

Horsens Esport fik i slutningen af 2017 sammensat sit første FIFA-hold, og spillerne, der er på kontrakt frem til sommer, er nu klar til at skyde året i gang med en masse turneringer.

Ved Horsens Esport’s begyndelse var målet at have et hold i League of Legends og Counter Strike. Allerede nu, ikke engang et år efter stiftelsen, står holdet nu med deres første FIFA-lineup i samarbejde med fodboldklubben AC Horsens.

Lineuppet består af fire spillere, og de præsenteres her således:

HE Aagaard Asger
Navn
Asger Aagaard
Nationalitet
den Danmark
Ingame Name
Aagaard
Nummer
70
Alder
16
Twitch
twitch.tv/Asgeraagaard01
HE Jenner Mikkel Jensen
Navn
Mikkel Jensen
Nationalitet
den Danmark
Ingame Name
Jenner
Nummer
73
Alder
17
Twitch
Ukendt
HE Ralle Rasmus Pedersen
Navn
Rasmus Pedersen
Nationalitet
den Danmark
Ingame Name
Ralle
Nummer
45
Alder
16
Twitch
twitch.tv/rasmuspedersen45
HE Westergaard Frederik Jensen
Navn
Frederik Westergaard Jensen
Nationalitet
den Danmark
Ingame Name
Westergaard
Nummer
60
Alder
19
Twitch
twitch.tv/frederikwestergaard1

Spillerne skal deltage i turneringer over hele landet, og repræsentere Horsens Esport og AC Horsens til både LAN’s og onlineturneringer. Drengene kan også følges på twitch.tv på deres personlige streams.

Horsens Esport og AC Horsen

Horsens Esport indgår samarbejde med AC Horsens

AC Horsens har netop annonceret samarbejdet med Horsens Esport, og i første omgang har klubben lanceret tre hold i FIFA, League of Legends og Counter-Strike – i alt drejer det sig om 20 esport-spillere.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen ser store muligheder i esport, og han er glad for, at Horsens Esport efter grundigt forarbejde er blevet en realitet. Continue reading “Horsens Esport indgår samarbejde med AC Horsens”

Horsens Esport indgår samarbejde med ny CS:GO-manager

Horsens Esport forstærker sig i dag med Morten “Montymus” Pedersen, der går direkte ind i organistationen som CS:GO-manager.

Som CS:GO-manager bliver Morten i stor del af Horsens Esport, og vil gå direkte ind som træner og administrativ leder af holdet. Morten blev anbefalet til Horsens Esport, og har efter aftale valgt at indtræde som ansvarlig for afdelingen i spillet. Continue reading “Horsens Esport indgår samarbejde med ny CS:GO-manager”

KFUN ny spiller

Horsens Esport byder velkommen til KFUN

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye Rocket League-spiller Kasper “KFUN” Frandsen, der går direkte ind i startopstillingen.

Til de kommende turneringer vil vores lineup blive præget af et nyt ansigt fremover. Spillere KFUN er kendt indenfor Rocket League-scenen i Danmark, og har været på forskellige hold både i ind- og udland. Chris og KFUN kender hinanden fra sin tid tilbage i Beyond Belief. Continue reading “Horsens Esport byder velkommen til KFUN”

Banner for Open Ladder

League of Legends- og Rocket League-holdet deltager i ESL Open Ladder

Fra i dag begynder Horses Esport’s League of Legends og Rocket League afdelingerne at spille i ligaen ESL Open Ladder

Den online liga-turnering vil nu være hjemsted for både HoE League of Legends og HoE Rocket League i de næste par måneder. Turneringen skal, ifølge spillerne selv, bruges som træning til de afgørende turneringer som ESL Major. Continue reading “League of Legends- og Rocket League-holdet deltager i ESL Open Ladder”

Forløb og gevinster til ESL ARAM turneringen

HoE vinder ESL Open Cup’en i 5v5 ARAM

Horsens Esport’s League of Legends-hold fik endnu en turneringssejr til ESL Open Cup i 5v5 ARAM. Turneringen hed Fight Club #25 og blev spillet tirsdag aften.

Tirsdag aften skulle Horsens Esports League og Legends-drenge igen spille turnering sammen. Denne gang var det dog en ARAM (All Random All Mid) turnering, hvor begge hold får tildelt 5 tilfældige champions at spille. Da Horsens Esports sædvanlige midlaner, David “David Leonardo” Mørkøre, og jungler, Jamie “TheMurphy” Murphy, ikke havde mulighed til at deltage i turneringen, udnyttede vi vores dygtige udskiftningsspillere, Mario “Lufthavnen” Garczewski og André “Iris” Wæver til at assistere os i deres sted.

Continue reading “HoE vinder ESL Open Cup’en i 5v5 ARAM”