Esportslinje Horsens Esport

STX, HHX, HTX, EUX, HG eller 10. klasse? Kom med på esportslinjen!

Er du en af de mange elever, der er blevet optaget på en af de overstående uddannelser i Horsens på Learnmark Horsens, Horsens Gymnasium eller Horsens Statsskole, så har du nu muligheden for at studere esport på eliteplan fra skoleår 18/19

Esport som linjefag vækker måske noget opsigt, men det er der ingen grund til. For sammen med din esportsundervisning to gange om ugen, så modtager du samtidig en fuld gymnasiel uddannelse på ligefod med alle de andre studerende. Esportfaget skal ses som et supplement til din uddannelse, og her giver vi dig de rigtige værktøjer, til at nå op på et eliteniveau.

Esport som eliteidræt

Når vi ser på esport som en eliteidræt, så stilles der selvfølgelig krav. På linjen vil du også modtage undervisning indenfor kost og og muskeltræning, der styrker din reaktionsevne og psykiske tilstand, når du skal konkurrere på det højeste niveau. Du vil samtidig modtage taktisk træning i dit spil, og lære hvordan man agerer i pressede situationer og tager vigtige beslutninger, som også generelt vil styrke dig mentalt.

Hvordan ansøger jeg til esportslinjen?

For at læse esport som en eliteidræt, skal du som minimum være optaget på enten STX (Horsens Gymnasium, Horsens Statsskole), HHX, HTX, EUX, HG (Learnmark Horsens) eller 10. klasse i Horsens. Derefter kan du ansøge om optagelse i spillene CS:GO, League of Legends eller FIFA via Sportscollege hjemmeside. Dernæst skal du vælge en af de linjer, som giver adgang til Sportscollege, og disse linjer kan du læse mere om her.
Til næste skoleår er det først et krav, at man vælger sin linje 12 uger inde i 1.g, men da der er begrænsede pladser på esportslinjen, bliver det anbefalet at søge ind, så snart man har en idé om, at det er det man vil.

HUSK det er altid lettere at melde sig fra Sportscollege-linjerne igen, end det er at melde sig til senere hen!

Horsens Esport og AC Horsen

Horsens Esport indgår samarbejde med AC Horsens

AC Horsens har netop annonceret samarbejdet med Horsens Esport, og i første omgang har klubben lanceret tre hold i FIFA, League of Legends og Counter-Strike – i alt drejer det sig om 20 esport-spillere.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen ser store muligheder i esport, og han er glad for, at Horsens Esport efter grundigt forarbejde er blevet en realitet. Continue reading “Horsens Esport indgår samarbejde med AC Horsens”

Horsens Esport indgår samarbejde med ny CS:GO-manager

Horsens Esport forstærker sig i dag med Morten “Montymus” Pedersen, der går direkte ind i organistationen som CS:GO-manager.

Som CS:GO-manager bliver Morten i stor del af Horsens Esport, og vil gå direkte ind som træner og administrativ leder af holdet. Morten blev anbefalet til Horsens Esport, og har efter aftale valgt at indtræde som ansvarlig for afdelingen i spillet. Continue reading “Horsens Esport indgår samarbejde med ny CS:GO-manager”

KFUN ny spiller

Horsens Esport byder velkommen til KFUN

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye Rocket League-spiller Kasper “KFUN” Frandsen, der går direkte ind i startopstillingen.

Til de kommende turneringer vil vores lineup blive præget af et nyt ansigt fremover. Spillere KFUN er kendt indenfor Rocket League-scenen i Danmark, og har været på forskellige hold både i ind- og udland. Chris og KFUN kender hinanden fra sin tid tilbage i Beyond Belief. Continue reading “Horsens Esport byder velkommen til KFUN”

Banner for Open Ladder

League of Legends- og Rocket League-holdet deltager i ESL Open Ladder

Fra i dag begynder Horses Esport’s League of Legends og Rocket League afdelingerne at spille i ligaen ESL Open Ladder

Den online liga-turnering vil nu være hjemsted for både HoE League of Legends og HoE Rocket League i de næste par måneder. Turneringen skal, ifølge spillerne selv, bruges som træning til de afgørende turneringer som ESL Major. Continue reading “League of Legends- og Rocket League-holdet deltager i ESL Open Ladder”